Tamamlanan Projelerimizden Bazıları | Demirli Yapı

444 36 75

TAMAMLANAN PROJELERİMİZDEN BAZILARI

Hayatınıza Değer Kattık...
Demirli Yapı kurulduğu günden beri size verdiği değeri yapılarına yansıtıyor..!

  • DEMİRLİ PARK YAKACIK

    YAKACIK

    İstanbul'da yağmurun toprakla buluştuğu yegane yerlerden Aydos Orman'ı bitiminde, Adaların güzellik kattığı muhteşem deniz manzarasıyla, Site sakinlerine özel, her yaşa, her yaşantıya uygun, özgürce kullanılabilen sosyal alanlarıyla, Modern mimari kültürünün dairelerde sunduğu yaşam konforuyla, Günün her saatinde mutlu olacağınız bir yaşam konseptini evinize getiriyoruz!!

    Detaylar
  • TWINSTAR YAKACIK

    YAKACIK

    Adaların güzellik kattığı muhteşem deniz manzarası İstanbul'da yağmurun toprakla buluştuğu yegane yerlerden Aydos Orman'ı bitiminde, Adaların güzellik kattığı muhteşem deniz manzarasıyla,

    Detaylar
  • DEMİRLİ SHINE ADATEPE

    ADATEPE

    Sakin, huzurlu ve seçkin komşularınızla 180° Marmara ve adalar manzarası ve modern mimarinin bir arada bulunduğu DemirliShine size lüksü vaadediyor.

    Detaylar
  • DEMİRLİ TEM

    KARTAL

    Proje, Metro ve Anadolu adliyesinin açılması ile beraber son yılların en gözde kenti haline gelen Kartal'da, Samandıra - Kartal bağlantı yoluna cepheli, ulaşımı kolay 2050m² arazi üzerinde yapılacaktır.

    Detaylar
  • DEMİRLİ ERDEM RESİDENCE

    KOZYATAĞI

    1252 m2 arazi üzerinde Z+11 kat toplam 30 daireden oluşuyor, 3+1 ve çatı dublexi 5+1 seçenekleri mevcut, E-5 karayolu,metro,minibüs yoluna yakınlığıyla dikkat çekiyor.

    Detaylar
  • GREEN HILL PROJESİ

    %75' i yeşil alan olan 11.000 m2 arazide 28 Triplex villadan oluşan proje modern mimari ve geniş sosyal tesisi ile mükemmel bir yaşam alanına ve konforuna sahip. Proje toplam 1,5 yılda tamamlanıp 2006 yılında teslim edilmiştir.

    Detaylar
  • DEMİRLİ SALVIA İDEALTEPE

    İDEALTEPE

    İstanbul’un en sakin yerleşim yerlerinden biri olan İdealtepe’de , İdealtepe parkının hemen yanında deniz manzaralı bir konumda bulunan Demirli Salvia 1+1 ile 4+1 arasında değişen daire tipleri ile 33 daireden oluşmakta. İnşaatına 2010.haziran ayında başlanıp 2011 mayısta daire sahiplerine teslim edilmiştir.

    Detaylar
  • DEMİRLİ BÜLENT BEY

    İDEALTEPE

    İdealtepe'de dönemin öne çıkan yapılarından biri , 20 dairelik proje; dış cephe tasarımı, komple kapalı otoparkı ve dublexlerindeki muhteşem manzara ile İdealtepe'de dönemin öne çıkan yapılarından biri olup 2009 yılında teslim edilmiştir.

    Detaylar
  • DEMİRLİ STAD

    İDEALTEPE

    İstanbulun en sakin yerleşim yerlerinden idealtepe'de E-5 karayolu, Metro, Minibüs yoluna yürüyüş mesafesinde. Temelinden dış cephesine modern konut mimarisi ve estetiği; Deniz manzaralı Dubleksleri ve 30 daireden oluşan Stad apartmanı, geniş yaşam alanlarıyla, size huzurlu bir yaşam kalitesi sunuyor!

    Detaylar
  • DEMİRLİ DOĞAN

    İDEALTEPE

    20 daireden oluşan proje 2007 yılında daire sahiplerine teslim edilmiştir. Satışa çıktıktan kısa bir süre sonra satışı tamamlanan proje İdealtepe'nin en nezih sokaklarından birinde inşa edilmiştir

    Detaylar
  • DEMİRLİ VEGA MALTEPE

    MALTEPE

    Bir yaşam alanında olması gereken her şey, VE… Günün stresini atmak ve formda kalmak için site içinde fitness center ve açık spor alanları. Çocuklarınızın gözetiminizde oynayabileceği oyun alanı. Her dairenin kullanımı için kapalı otopark. Kapalı devre kamera sistemi ve güvenlik birimleri ile eviniz ve aileniz 24 saat güvende.

    Detaylar
  • DEMİRLİ SEVGİ

    İDEALTEPE

    İdealtepe'de Demirli Yapı' nın 2007 yılında teslim ettiği proje... Nezih ve sakin bir sokakta, toplam 16 daireden oluşan proje 2007 yılında daire sahiplerine teslim edilmiştir.

    Detaylar
  • DEMİRLİ İŞ MERKEZİ

    MALTEPE

    Kazançlı bir yatırım için benzersiz fırsat E-5 maltepe kavşağında konumlu projede, 7 katta birbirinden bağımsız asma katlı 2 dükkan, 6 adet ofis ve syir teraslı çay ocağı bulunmaktadır . Kapalı otoparklı proje, 24 saat kamera sistemi ve güvenlik personeliyle huzurlu bir çalışma ortamı sunuyor. Kazançlı bir yatırım için benzersiz fırsat olarak öne çıkıyor.

    Detaylar

 

Merkez Ofis
Zümrütevler mah. Başöğretmen cad. Demirli İş Merkezi
No:24 - Kat:5-6 Maltepe - İSTANBUL

0216 388 07 05
info@demirliyapi.com.tr
Demirli Park Plus Satış Ofisi
Sahrayıcedit Mah. Mümin Deresi Sk. No:12-14
Kadıköy - İSTANBUL

444 36 75   |   0216 671 10 50
info@demirliparkplus.com.tr
Bizi Takip Edin!
444 36 75