DEMİRLİ PARK YAKACIK | Demirli Yapı

444 36 75

DEMİRLİ PARK YAKACIK

YAKACIK

 

Demirlipark, karmaşadan düzene; sesten sükunete; ritimden huzura; yeşillikler içinde küçük bir dünyanın kapılarını açıyor.

 

Demirli Yapı, karmaşadan düzene; sesten sükunete; ritimden huzura; yeşillikler içinde küçük bir dünyanın kapılarını açıyor.

Yapımı MAYIS 2011 de tamamlanan Kartal’ın çehresini değiştirecek proje 28.000 m2’lik bir alanda %80’ i yeşil alan olmak üzere 1+1’ den 5+1’ e kadar 6 farklı kat planıyla toplamda 9 blok ve 294 daireden oluşuyor. Yakacık’ın en güzel lokasyonunda yer alan projede deniz ve şehir manzaralı alternatifler mevcut.
Stresten ve gürültüden uzak bu ortamda ihtiyacınız olan her şey bir adım ötenizde… Artık evinizden uzaklaşmanıza, arabanıza binip yollara düşmenize gerek yok…
İçerisinde büyüklükleri 66 m2’den 205 m2’ ye kadar değişen 1+1 den 5+1’e kadar penthouse ve bahçe dubleksi daire tiplerinin de yer aldığı 6 farklı kat planı bulunan Demirlipark-Yakacık Projesi’ nin inşaatına Eylül 2009 tarihinde başlandı. Daireler Mayıs 2011 tarihinde daire sahiplerine teslim edilmiştir.

2007 yılı Deprem Yönetmeliği’ ne göre statik projesi yapılan projede C30 sınıfı yüksek dayanımlı beton kullanılmaktadır. Betonarme yapıların insanlar üzerindeki manyetik alan etkilerini tamamen ortadan kaldırmak için temele kadar inen özel topraklama sistemi uygulanmaktadır. Avrupa’nın en güçlü kalite standardı olan DIN damgası taşıyan yapı ürünlerinin kullanıldığı projede koşulsuz müşteri memnuniyeti göz önüne alınmıştır. Projede kullanılan tüm malzemeler 5 yıla kadar garanti kapsamında yer almaktadır.

%80’i yeşil alana ayrılan DemirliPark-Yakacık Projesi içerisinde açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk havuzu, tenis kortu, basketbol-voleybol-futbol sahası, masa tenisi, açık ve kapalı fitness alanları, SPA merkezi(sauna-buhar odası-dinlenme odası-jakuzi), bay-bayan kuaförü, cafe/restaurant, süpermarket, yürüyüş parkurları, meyve bahçeleri, çocuk oyun alanları, kreş, oto kuaför ve 7/24 güvenlik hizmeti yer alacaktır.

Demirli Yapı Güvencesiyle…

Güven, Konfor, Kalite, Sürat ve Bilgi...

Demirli Yapı' un temelini oluşturan bu unsurlar, şirketin hedefini ve dünya görüşünü çevreler.

İnsanların yaşamını kolaylaştırmak için mekanlar inşa eden Demirli Yapı, hayata geçirdiği yapıların kalitesi , konforu, estetiği ve güvenliğinden yıllardır ödün vermemiştir.

Demirli Yapı eğitimli ve işinde tecrübeli mühendisleri, donanımlı proje yöneticileri, jeofizik araştırmacıları ile yapı planlarını en ince ayrıntısına kadar inceler ve hayata geçirir.

Demirli Yapı inşaat sektöründeki deneyimi ve yaptığı birçok başarılı proje ile konut yatırımcısının güvenini kazanmış bir inşaat şirketi olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

28.000 m2’lik bir alanda kurulan ve %80’ i yeşil alan olarak tasarlanan 1+1’ den 4+1’ e kadar 5 farklı kat planıyla toplamda 9 blok ve 294 daireden oluşmaktadır. DemirliPark projesi içerisinde büyüklükleri 66 m2’den 205 m2’ ye kadar değişen 1+1 den 4+1’e kadar penthouse ve bahçe dubleksi daire tiplerinin de yer aldığı 5 farklı kat planı bulunan Demirlipark-Yakacık Projesi’ nin inşaatına Eylül 2009 tarihinde başlandı. Daireler Mayıs 2011 tarihinde daire sahiplerine teslim edilmiştir. DemirliPark TSE ve 2007 Deprem Yönetmeliği’ne uygun olarak ve zemin etütleri ışığında radye temel üzerine konvansiyonel kalıp olarak inşa edilmiştir. Taşıyıcı dış duvarlar/bölmeler blok tuğladan inşa edilmiş olup yapının betonarme imalatlarında C30 sınıfı hazır beton kullanılmıştır. Metrekarede ortalama 45kg demir kullanılarak bina inşa edilmiştir. DemirliPark Projesinde blok cephelerinde, su izolasyonunda, izolasyonlu PVC’lerde, Pis ve Temiz su tesisatında 1. Sınıf malzeme kullanılmıştır. 

Site içinde açık-kapalı otopark alanları tesis edilmiş olup her daireye 1 araçlık otopark alanı tahsis edilmiştir.Site genelinde yer alan rekreatif alanlarda site konseptine uygun peyzaj düzenlemeleri yapılmıştır. Sosyal alanlarda ise açık- kapalı yüzme havuzları, açık alan spor aletleri, fitness center, basketbol-voleybol-futbol sahası, tenis kortu, masa tenisi, çocuk oyun alanları, koşu-yürüyüş parkuru, cafe/restaurant, meyve bahçeleri ve oto kuaför bulunmaktadır.

  • Her blokta 3'lü merkezi uydu anten sistemi vardır. Bu sayede normal yayın yapan TV kanalları doğrudan, uydu yayınları ise receiver desteğiyle izlenebilmektedir. 
  • Ayrıca tüm bloklarda kullanılan elektrik ve telefon tesisantında kullanılan malzemeler 1. Sınıf malzemelerden kullanılmıştır. Her daireye, blok ve site girişine bağlantılı renkli görüntülü diafon sistemi konulmuştur. 
  • Site genelindeki ortak kullanım alanlarında jeneratör sistemi kullanılmaktadır.
  • DemirliPark projesinde " Kademeli Merkezi Isıtma Sistemi" kullanılacak ve ‘Pay Ölçer’ ile bireysel kullanım olanağı sağlanmaktadır. 
  • Tüm daireler klima tesisatının alt yapısı hazırlanmış şekilde teslim edilmiştir. 
  • Her blokta yük taşımaya da elverişli, geniş hacimli, yüksek hızlı, deprem sensörlü, havalandırmalı ve intercom sistemli 2'şer adet asansör bulunmaktadır. Asansörler kapalı otoparka kadar inecektir. 
  • Site genelinde Yangın Yönetmeliği’ne uygun olarak ortak kullanım alanlarında ve otoparklarda yangın söndürme (sprinkler) sistemi, kat aralarında da yangın söndürme hortumları ve tüplerin yer aldığı yangın dolapları vardır. Her blokta yangın merdiveni ve her dairede yangın detektörü bulundurulacaktır. Dairelerden blok girişlerine ve site girişine güvenlik amaçlı renkli görüntülü diafon sistemi kurulmuş olup, otopark girişlerinde de “Otomatik Giriş Sistemi” kullandırılmaktadır.

E-5 ve E-6 Karayollarına 3 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ ne 20 dakika, Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanına 10 dakika. Kartal Sahil Yolu’na 5 dakika, 2010 yılında hizmete girecek olan Kartal-Kadıköy metro hattına ve Adalet Sarayı’ na ise 3 dakika mesafede bulunmaktadır.

 

Merkez Ofis
Zümrütevler mah. Başöğretmen cad. Demirli İş Merkezi
No:24 - Kat:5-6 Maltepe - İSTANBUL

0216 388 07 05
info@demirliyapi.com.tr
Demirli Park Plus Satış Ofisi
Sahrayıcedit Mah. Mümin Deresi Sk. No:12-14
Kadıköy - İSTANBUL

444 36 75   |   0216 671 10 50
info@demirliparkplus.com.tr
Bizi Takip Edin!
444 36 75